لیست اختراعات صادق كريمي


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 5
تاریخ اظهارنامه: 1394/09/25
تاریخ ثبت: 1395/08/19
خلاصه اختراع:

وسيله اي براي ارزيابي زاويه چرخش مهره ها در اسكوليوز (كج پشتي) به عنوان روشي علمي و استاندارد براي تشخيص ناهنجاري هاي اسكوليوز دارد. به وسيله اين اختراع، آزمونگر قادر خواهد بود ميزان زاويه چرخش مهره هاي ستون فقرات و همچنين در روش راديوگرافي( x-rey) زاويه كاب (Cobb angle) را در ناهنجاري اسكوليوز ارزيابي كند. اين وسيله كاربرد فراواني در مراكز حركات اصلاحي، فيزيوتراپي، ارتوپد فني و مراكز توانبخشي جهت تشخيص دقيق و آسان ناهنجاري اسكوليوز دارد.

تاریخ اظهارنامه: 1394/09/02
تاریخ ثبت: 1395/08/29
خلاصه اختراع:

در صورتي كه ناهنجاريهاي كف پا به موقع شناسايي شوند و اقدامات لازم در جهت اصلاح و جلوگيري از تشديد آن به عمل آيد مي توان از عوارض احتمالي در آينده جلوگيري كرد. براي ارزيابي ناهنجاري هاي پا بايد از روش اندازه گيري مناسب و معتبر استفاده شود. استفاده از اين وسيله به عنوان يكي از روش هاي ارزيابي آنتروپومتريك مي تواند در مراكز غربالگري وضعيت بدني، مراكز حركات اصلاحي، مراكز ارتوپد فني، فيزيوتراپي و توانبخشي كاربرد فراواني داشته باشد. يكي از روش هاي معتبر ارزيابي وضعيت كف پا، بررسي زاويه پشت پا (Hind foot)، مي باشد. اين زاويه از خط نيمساز پاشنه پا و خط نيمساز يك سوم پاييني ساق پا تشكيل مي شود و اطلاعاتي در صفحه فرونتال و حركت هاي پشت پا ارائه مي دهد. در اين روش وضعيت پاشنه نسبت به ساق بررسي مي شود. براي اندازه گيري دقيق تر از گونيامتر استفاده مي شود كه براي اين منظور فرد در حالت ايستاده قرار ميگيرد و وزن خود را روي هر دو پا تقسيم مي كند. در ناهنجاري كف پاي صاف، استخوان پاشنه به سمت خارج و در ناهنجاري كف پاي گود به داخل منحرف مي شود. ميزان انحراف به طرفين اگر كمتر از 2-3 درجه باشد، پا طبيعي تلقي مي شود. لذا هدف از اين اختراع، ساخت وسيله اي است كه بتوان با سهولت و دقت بالا اين زاويه را اندازه گيري كند و خطاي ناشي از استفاده گونيامتر معمولي را كاهش دهد.

تاریخ اظهارنامه: 1395/04/23
تاریخ ثبت: 1396/05/22
خلاصه اختراع:

روشهاي مختلفي براي ارزيابي وضعيت سربه جلو وجود دارد كه هر كدام داراي مزيت و معايبي مي باشد. روش راديوگرافي از نماي جانبي ستون فقرات مهره هاي گردني است كه به دليل خطرهاي ناشي از راديوگرافي مكرر به طور معمول در موارد غيرپاتولوژيك همچون بررسي وضعيت پوسچر و ناهنجاري سر به جلو به كار نمي رود. از روش تصوير برداري براي اندازه گيري زاويه كرانيووتبرال استفاده مي شود كه نيازمند استفاده از تجهيزات مخصوص، تنظيمات دقيق و تجزيه تحليل با نرم افزار است. از طرفي در جامعه ايران به دليل ملاحظات عرفي و شرعي ، نمي توان از روش هاي تصوير برداري نماي جانبي وضعيت سر و گردن، به ويژه براي انجام تحقيقات استفاده كرد به همين دليل تصميم به طراحي يك وسيله به منظور اندازه گيري دقيق و بدون تماس با بدن افراد براي اندازه گيري ناهنجاري سر به جلو كه غير تهاجمي ، كم هزينه ، آسان و كمي براي تمامي اقشار جامعه شد. به منظور حل مشكلات در انواع روش هاي ارزيابي ، مخترعين تلاش نمودند تا به كمك اين وسيله باعث كاهش خطاي ناشي از استفاده از وسيله مشابه موجود در داخل كشور، همچنين سختي هاي موجود در روش عكسبرداري و ملاحظات عرفي و شرعي و خطرات موجود در روش راديوگرافي را كاهش و يا بر طرف كنند. در طراحي وسيله جديد، از پايه اي كه داراي جايگاه مخصوص براي نگه داشتن گونيامتر اندازه گيري سربه جلو مي باشد استفاده شده است تا خطاي ناشي از لرزش دست آزمونگر در وسيله مشابه قبلي از بين مي رود. همچنين با استفاده از دو ليزر تعبيه شده در دستگاه از تماس مستقيم با بدن فرد و همچنين تنظيم شاخص به صورت چشمي جلوگيري شد كه همين امر موجب كاهش خطا در اندازه گيري مي گردد.

تاریخ اظهارنامه: 1396/06/10
تاریخ ثبت: 1397/03/12
خلاصه اختراع:

وضعيت چرخش داخلي و خارجي بيش از حد ران كه موجب تغيير وضعيت در ساير مفاصل و الگوي راه رفتن مي شود در بسيار از افراد شايع مي باشد.روشهاي مختلفي براي ارزيابي اين وضعيت وجود دارد كه هر كدام داراي مزيت و معايبي مي باشد. تا كنون ابزار متعددي جهت بررسي زاويه پيچش ران مورد استفاده قرار گرفته اند كه از آن جمله مي توان به روش هاي راديوگرافي، اولتراسوند، توموگرافي كامپيوتري و همچنين مدل سازي سه بعدي اشاره كرد. همانطور كه مشاهده مي شود اين روشها عمدتا بصورت تهاجمي انجام مي شوند كه مي تواند عوارض جانبي را براي مصرف كنندگان به همراه داشته باشند و علاوه بر آن نيز با توجه به پر هزينه بودنِ اين ابزار، امكان دسترسي و كاربرد آن ها براي بسياري از افراد ميسر نمي باشد. از طرفي به منظور اندازه گيري زاويه پيچش استخوان ران از ابزار ديگري نظير گونيامتر و يا اينكلاينومتر نيز استفاده مي¬شود كه با توجه به دقت پايين اين ابزار و همچنين مشكلات استفاده از آنها به نظر مي رسد به ابزار مناسب تري در اين زمينه نياز باشد. به منظور حل مشكلات بيان شده مخترعين تلاش نمودند تا با كمك ابزاري جديد باعث كاهش خطاي استفاده از گونيامتر معمولي و اينكلاينومتر و همچنين ساده و كم خطر كردن اين اندازه گيري در مقايسه با روش هاي تهاجمي مانند راديوگرافي گردند. لذا هدف از اين اختراع، ساخت وسيله اي است كه بتواند با سهولت و دقت بالا زاويه پيچش استخوان ران را اندازه گيري كرده و ضمن جلوگيري از عوارض ابزار تهاجمي، خطاي اندازه گيري ناشي از وسايلي مانند گونيامتر را نيز كاهش دهد. لذا هدف از اين اختراع، ساخت وسيله اي است كه بتواند با سهولت و دقت بالا زاويه پيچش ران را ارزيابي كرده و علاوه بر كاهش خطرات و هزينه هاي ناشي از ابزار تهاجمي بتواند خطاي اندازه گيري ابزاري مانند گونيامتر را نيز كاهش دهد. اختراعي كه در اينجا معرفي شده است مي تواند بعنوان يكي از روش هاي ارزيابي آنتروپومتريك در مراكز حركات اصلاحي، مراكز ارتوپدي، فيزيوتراپي و همچنين مراكز تحقيقاتي مورد استفاده قرار بگيرد.

تاریخ اظهارنامه: 1393/03/05
مالک/مالکان: آقای صادق کریمی
تاریخ ثبت: 1393/11/26
مخترع/مخترعان: صادق کریمی
خلاصه اختراع:

اين نوع كامپوزيت توسط تركيب رزين لاتكسي بوتادين استايرن با دومحصول پلي استايرن انبساطي وفوم پلي اتيليني بوجود ميايد كه ميتوان ازآن جهت مصارف چون :ساخت گلدان تزئيني گياهان طبيعي،پلاك هاي طرح سنگ،حجمهاي تزئيني چون آرك آشزخانه وآبنما استفاده نمود

موارد یافت شده: 5